tirsdag den 25. oktober 2011

Inside Blåbærhuset...Alt interiør fulgte med da mine forældre overtog Blåbærhuset, og der er godt nok sjæl og charme i en del af det...
F.eks dette gamle brændekomfur, er det ikke sjovt! Min mor har planer om at øve sig i at lave mad på det til vinter!Skøn kobberkedel til brændeovnen. Dejligt med næsten altid varmt vand, når der nu ikke er lagt noget ind, og det i brønden er rimlig koldt :o)Denne vægt er den eneste de har deroppe, og den er blevet brugt og vi tror den vejer rimlig præcist... Ihvert fald blev resultatet som forventet!Disse fine kobberdåser står på hylden over brændekomfuret, de bliver skam brugt og man kan tydeligt se hvilken bliver brugt mest... Den med Nescafe ;o)Sidst men ikke mindst er der det fantastiske das... det kan ikke beskrives med ord hvordan jeg har det med det, så jeg lader bare billedet stå!!!!!!!!!

Heldigvis findes der et muldtoilet indenfor, som er noget mere up to date... Men det er drønbesværligt at tømme, så min far ser helst vi bruger dasset, og hvad fatter siger.....!

1 kommentar:

  1. Hvor er det smukt at se - næsten som at være på Frilandsmuseet og kigge ind i et af de nyeste af husene. Og pynten ved det gamle das er utrolig fin :-)
    Ha' en god dag, Karina!

    SvarSlet