lørdag den 19. juni 2010

Astmatisk Bronkitis...

Frederik blev rigtig meget forkølet her i starten af maj, som endte med en indlæggelse med astmatisk bronkitis, fordi det satte sig på hans lunger!
Han er det lægerne kalder en Happy Wheezer!
Man kan intet mærke på ham, han spiser og sover som han plejer og er i sit sædvanlige gode humør! Men da vi blev indlagt havde han store indtrækninger, som indikerer at han bruger flere muskler på at trække vejret end han bør.
Lægerne sagde at alle andre vidste han var syg, undtagen ham selv!


På sygehuset fik han maske med medicin i, som hjalp ham med at trække vejret og løsne for slimen. Bivirkningen ved denne medicin er at på nogle virker det som speed... Min søn er så en af dem!!!

Hold da op!!! Hvis han kunne kravle, havde han kravlet rundt på væggene, men heldigvis i strålende humør. Han underholdte og charmede sig ind på hele børneafdelingen.


Vi var indlagt i 9 dage, og så var det tid at komme hjem, for han lød rigtig god i lungerne og han kunne klare sig på spacer herhjemme.

Troede vi... 10 dage efter blev vi indlagt igen, samme trummerum igen.
Denne gang var vi indlagt i 10 dage og kom så hjem for 11 dage siden, og det lader heldigvis til at de har fået knækket nødden denne gang!Lægerne regner med han vokser fra det, da vi ingen forhistorie har i familien og fordi han er så lille...

Men puhaa det er hårdt at være indlagt så lang tid, når man også har en trunte herhjemme på 3½ år...
Forhåbentlig er det slut nu!!!

2 kommentarer:

  1. ham med vaffeljernet..voksede fra sin astmatiske bronkitis...men py ha, det er et par hårde år :-)
    God bedring til din lille dreng :-)

    SvarSlet
  2. Tak skal du ha'.
    Det er rart at høre solskinshistorierne :o)

    SvarSlet