tirsdag den 4. september 2012

Tirsdags Flashback...

Så er vi nået til 2007.


Januar 2007

Amalie fik en lille fætter da hun var 10 dage gammel. De har altid været rigtig glade for hinanden, og leget godt sammen!

Februar 2007

Var vi på familietur i sommerhus på Møn. Det var lige efter at noget af Møns Klint var faldet sammen og havde dannet en rimlig stor halvø som man kunne gå ud på. Det var et fantastisk syn oppefra. Og når man gik dernede var der tusindvis af vættelys der var komemt frem, så jeg havde en lille pose fuld med hjem.


Marts 2007

Amalie bliver døbt; Amalie Irene Kaae. Irene efter farmoren, som hedder det til mellemnavn.


April 2007

Både CK og jeg har fødselsdag og hele familien kommer på besøg, Amalie nyder at sidde i barnevognen og have overblikket.


Maj 2007

En tur i Odsherred Dyrepark sammen med Amalie, CK, lillesøster og forældre. De små aber var helt vilde med at blive fodret med mælkebøtter, så det brugte min lillesøster meget tid på!


Juni 2007

Min mormor og morfar fejrer guldbryllup. Jeg har lavet kagen til festen, med et glasurbillede lavet ud fra deres bryllupsbillede.


Juli 2007

Det er bare med at nyde de få solskinsdage der er denne sommer (også denne sommer!)


August 2007

Sommerferien går til Blokhus hvor vi er i sommerhus. Vi får set en masse, bl.a. de gamle tysker-bunker oppe ved Hirtshals.


September 2007

Så kravles der på livet løs...


Oktober 2007

Det er godt at den gamle hankat, Pinky kan varme mit tøj inden jeg skal have det på om morgenen ;o)November 2007

Amalie 1 år. På billedet bliver hun tilbudt lagkage, men vil absolut ikke have noget. Det vil hun stadig ikke!


December 2007

Årets julekort. Det er simpelthen årets udfordring at få taget det billede der skal bruges til julekortene, og det er ikke blevet nemmere efter Frederik er kommet til, skal jeg hilse og sige ;o)

2 kommentarer:

  1. Sikke nogle dejlige minder at have - skønne billeder du viser her. Og en rigtig god idé med hjemmelavede julekort :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Julekortene laver vi selv hvert år, og det er rigtig hyggeligt :o)

      Slet