mandag den 8. september 2008

Tiden flyver...

Hold da op som tiden dog bare flyver afsted lige fortiden, det er nu dejlige beskæftigelser der er årsagen, men det gør desværre også at det tager tid fra bloggen...

Jeg har fået en masse islandsk uld ind ad døren og er nu igang med en masse sjaler (idiothækling/kærlighedsknuder) i forskellige farver... Uhmm de bliver så lækre, så jeg ved slet ikke om jeg vil af med dem når den tid kommer.

Igår havde vi store mug-ud dag på loftet, inden jeg i morgen fortsætter nedenunder!!! Jeg er frygtelig slem til at gemme alt, og hvis det ikke kan være i stueplan så ryger det bare på loftet. Men NU trænger jeg til luft, føler at væggene nogengange kravler op på mine skuldre og det skal der gøres noget ved. Så vi startede med loftet og det var ikke små ting de røg ud... I alt røg der vel 12-13 flyttekasser (af de små) og 8-10 sække!!! Så nu har vi bare så meget dejlig plads på loftet.
Nu kommer så turen til alt det i stueplan, det bliver straks værre, for meget af det er jo noget som vi engang i mellem bruger, og ting jeg har brugt og det kunne måske værre...!
Men nu skal det være slut med al det gemmeri, det dur bare ikke når man bor 3 mennesker i en 2-værelses rækkehus!

Min svigerfar fylder 70 år i dag, så igår var vi til morgenkaffe sammen med alle naboerne. Dem er der godt nok mange af når man har boet det samme sted i over 30 år... Så er det ikke kun dem lige ved siden af....!
I dag skal vi så ud og spise på den kinesiske rstaurant, med alle kone, børn, svigerbørn og børnebørn... det skal nok blive hyggeligt...
På lørdag e der så den officielle familie tam-tam med gæster fra Jylland og Langeland.
Og så er han vist også fejret med manér, synes jeg :o)

Så tiden til blogland er desværre ikke særlig stor for tiden....
Men selvom jeg ikke får skrevet så meget, får jeg da fulgt med i jer andres...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar